Invitació de l'Ajuntament de Quart

L’Ajuntament de Quart us convida a visitar i a participar en la Tercera Fira del Joguet Antic i de Col.lecció que es celebrarà el dimarts 1 de noviembre del 2011 al Local social de Quart. L’horari serà de 9:00h del matí a 20:00h del vespre.

Aquesta activitat, que té el suport del Museu del Joguet deCatalunya situat a Figueres i del Museu d’Història de la Joguina de Sant Feliu de Guíxols, reuneix gent de diversos punts de Catalunya, Espanya i França, i vol promocionar el col.leccionisme i la recuperació de joguines antigues. En aquesta fira es poden comprar, vendre o intercanviar joguines antigues ja siguin d’ocasió, usades o de col.lecció.

Les persones interessades en disposar d’una parada en aquesta Tercera Fira del Joguet Antic i de Col.lecció podeu trobar les bases de participació i el full d’inscripció com a arxius adjunts a aquest escrit. El full d’inscripció s’ha d’enviar a l’Ajuntament de Quart, per fax, per correu ordinari o escanejat per mail, degudament omplert amb totes les dades i amb una còpia del justificant del pagament de la quota d’inscripció.

El municipi de Quart, un any més, ha assolit un ampli reconeixement en el món del col.leccionisme gràcies a la Fira i la Trobada d’Intercanvi que se celebra al juliol durant la festa major de Quart i que aquest any ha arribat a la seva XV edició i on es van reunir més d’un centenar d’expositors i un gran nombre de participants.

Us convidem, doncs, a venir i conèixer Quart i a passejar-vos entre els diversos expositors de la Fira, on els grans podreu reviure els temps passats d’infantesa, recordant aquelles joguines que de ben segur us van fer passar molt bones estones i on els petits podran gaudir i conèixer jocs i joguines que poc tenen a veure amb els actuals joguets electrònics als quals avui estan acostumats.

Agraïrem que en feu difusió a tots els vostres contactes, amics i coneguts i us esperem a tots a Quart, el proper 1 de novembre.

Fins aviat !